26-vuotias kanadalaishyökkääjä Jonathan Drouin jäi viime huhtikuun aikana Montreal Canadiensin joukkueesta sivuun henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Nyt joukkueen päävalmentaja Dominique Ducharme on kommentoinut Sportsnetille, että tähtihyökkääjä tulee olemaan mukana joukkueen harjoitusleirillä ennen ensi kauden alkua.

– Hän voi todella hyvin. Hän on ollut Brossardissa valmistautumassa kauteen muutaman viikon ajan. Hän piti yhteyttä pelaajiin koko pudotuspelien ajan ja he tekivät niin myös, koska he välittävät. Hän on hyvä tyyppi, kaikki rakastavat häntä, ja vaikka hän ei ollut kanssamme, hän oli edelleen osa joukkuetta, koska pelaajat olivat lähellä häntä, Ducharme kertoi.

– Kyse on vain hänestä ja itsensä huolehtimisesta, valmistautumisesta fyysisesti ja henkisesti. Joka kerta kun olen puhunut hänelle, huomaan, että hänellä on hyvä olla. Hän on rento, hyvässä kunnossa, itsevarma ja innoissaan. Hän haluaa tulla takaisin ja näyttää kuka hän voi olla.

Drouin aloittaa nyt viidennen kautensa Canadiensin riveissä. Viime kaudella hän ehti pelaamaan 44 ottelua, joissa syntyivät tehot 2+21=23.

Montrealin harjoituskausi starttaa syyskuun 25. päivä, jolloin se kohtaa Toronto Maple Leafsin.