Hllinka Gretzky Cupin alussa pistepörssillä oli yksi ylivoimainen valtias. Slovakialainen Dalibor Dvorsky pyyhki muilla latoen tauluun käsittämättömät tehot 6+4=10 kahdessa ensimmäisessä pelissä.

Vielä ensi kaudellakin ikänsä puolesta alle 18-vuotiaiden maajoukkueeseen mahtuva Dvorsky päätti kolmea ottelua myöhemmin turnauksen tehoin 8+4=12, mikä sivusi turnauksen kaikkien aikojen maali- ja piste-ennätyksiä. Uusi ennätys kuitenkin saatiin, mutta rikkojana oli Matvei Mitshkov.

Venäläisihme olikin odotetumpi nimi pistepörssin kärkeen. Viime kauden puolella Mitshkov tulitti alle 18-vuotiaiden MM-kisojen piste- ja maalikuninkaaksi seitsemän ottelun lukemin 12+4=16. Uudet piste- ja maaliennätykset Hlinka Gretzky Cupissa ovat nyt 13 ja 9.

Dvorsky ja Mitshkov ovat molemmat varattavissa NHL:ään vasta kahden vuoden päästä. Molemmat ovat ehdottomasti ennakkoon tällä hetkellä varausvuotensa top 5:ssä, mutta Dvorsky saattoi upeilla otteillaan kiilata itsensä jopa top 3 -puheisiin Mitshkovin ja Connor Bedardin kanssa. Mitshkov pelaa viimeistä kauttaan alle 18-vuotiaiden mukana, sillä hän on syntynyt vuoden 2004 puolella.