Edmonton Oilersissa pelanneet hyökkääjät Dominik Kahun ja Jujhar Khaira eivät ole jatkamassa seurassa enää ensi kaudella. Molempien sopimukset päättyivät viime kauteen ja Oilers ei ole tekemässä heille perustarjousta, kertoo TSN:n sisäpiiritoimittaja Ryan Rishaug Twitter-tilillään.

Kahun pelasi seurassa vain viime kauden ajan. 48 ottelussa hän iski pisteet 9+6=15. Hän on kolmen NHL-kautensa aikana edustanut jo neljää eri seuraa, Oilersin lisäksi Chicago Blackhawksia, Pittsburgh Penguinsia sekä Buffalo Sabresia. 188 otteluun on syntynyt pisteet 34+49=83. Saksalainen hyökkääjä on pelannut urallaan myös viidet MM-kisat sekä yhdet olympialaiset, joista Saksa otti mukaansa hopeamitalit.

Khaira on Oilersin oma 3. kierroksen varaus kesältä 2012. Hän on neljän edellisen kauden ajan kuulunut Oilersin pelaavaan kokoonpanoon. 266 otteluun kanadalainen on tehtaillut tehot 25+39=64.

Ryan Rishaug

@TSNRyanRishaug
Holland says he won’t be making qualifying offers to Khaira and Kahun.