Vaasan Sportia jo Mestiksestä asti edustanut puolustaja Ari Gröndahl jättää Liigan taakseen ja siirtyy toista kertaa urallaan ulkomaille pelaamaan. Ensi kauden osoite on Itävallan ICEHL:n Dornbirner EC.

Gröndahl siirtyi aikanaan Sportiin kaudeksi 2011-12 ja pelasi seurassa Mestistä kolme kautta voittaen siellä yhden mestaruuden. Gröndahl nousi Sportin mukana Liigaan pelaten siellä ensin neljä kautta nousujohteisesti. Tuolla ajanjaksolla Gröndahl murtautui maajoukkueeseen, kun hän pääsi pelaamaan kolme EHT-ottelua.

Hyvät otteet johtivat loppukauden 2017-18 siirtoon SHL-joukkue Örebro HK:n riveihin, jossa hän ehti pelata seitsemän matsia tehden yhden maalin. Hän palasi seuraavalla kaudella jälleen Liigaan, tällä kertaa KalPan paitaan. Siellä sujui vähän päälle kausi, kunnes hän palasi Vaasaan syksyllä 2019.

31-vuotias puolustaja iski parhaimmalla kaudellaan Liigassa pisteet 11+13=24.