Kanadalaispakki Ryan Ellisin uusi seura on Philadelphia Flyers, joukkue tiedotti Suomen aikaa sunnuntaiyönä nettisivuillaan. 30-vuotias puolustaja on pelannut läpi NHL-uransa Nashville Predatorsissa, ja siellä pelejä kertyi vyölle kausina 2011-21 kaikkiaan 636 kappaletta pistein 82+226=308 (+117).

– Uskomme, että hänellä on hyviä jääkiekkovuosia edessä, vammoja on toki vaikea tietää etukäteen. Ellis pelaa kovaa, mutta ei ole syytä ajatella, etteikö hän pysyi kohtuullisen kunnossa. Pidän Ellisistä, GM Chuck Fletcher selvitti.

– Ryan on erinomainen kokonaisvaltainen pakki, ja yksi parhaista siniviivan kiekonkäsittelijöistä. Hän voi pelata ylivoimaa, hän on loistava alivoimapelaaja, ja onpa hänellä myös kova laukaus.

Kaupassa oli mukana myös Vegas Golden Knights, johon hyökkääjä Nolan Patrick lähti Flyersista. Hyökkääjä Cody Glass ja pakki Philippe Myers menivät puolestaan Predsiin Vegas Golden Knightista ja Phillystä.

NHL:ssä on nyt torstaihin asti jatkuva kielto, joka estää kaupat ja siirrot. NHL:n 29 seuraa lukuunottamatta Vegas Golden Knightsia ovat toimittaneet NHL:lle listat niistä pelaajista, joita uusi Seattle Kraken ei voi poimia itselleen keskiviikon tapahtumassa.