Montreal Canadiensin suomalaisten kanssa viime kaudella NHL:ssä ihastuttanut Paul Byron joutuu sivuun tositoimista lonkkaleikkauksen takia jopa viideksi kuukaudeksi. Tämä tarkoittaa sitä, että 32-vuotias hyökkääjä menettää lokakuun puolen välin paikkeilla alkavasta runkosarjasta reilut pari kuukautta.

Asia kävi ilmi NHL:n virallisilta nettisivuilta.

Suomalaiset muistavat Byronin viime kaudelta sinivalkoisten ketjukaverina. Hänet nähtiin samoissa vitjoissa Joel Armian, Jesperi Kotkaniemen ja Artturi Lehkosen kanssa ja pääasiassa alempien ketjujen pelaajien roolit toimivat keskenään parhaimmillaan upean näköisesti.

Kanadan Ottawasta kotoisin oleva hyökkääjä summasi viime kaudella 46 runkosarjapelissä tehot 5+11=16 (+5), 22 pudotuspeliottelun saldo oli 3+3=6 (0). Byron on pelannut NHL:ssä kaudesta 2010-11 lähtien, ja 532 ottelua ovat tuoneet 212 pistettä.