NHL:ssä nähtiin vaihtokauppa – Colorado Avalanchen luottopuolustaja vaihtaa maisemaa

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanche ja New Jersey Devils tekivät juuri vaihtokaupan NHL:ssä. Coloradon luottopuolustaja Ryan Graves siirtyy vaihdossa Devilsiin, kun taas nuori hyökkääjä Mikhail Maltsev sekä toisen kierroksen varausvuoro tulevaan varaustilaisuuteen liikkuvat Avalanchen suuntaan.

Graves varattiin NHL:ään kesällä 2013 New York Rangersin toimesta 4. kierroksella, mutta joukkueessa hän ei pelannut NHL-otteluita lainkaan. Keväällä 2018 hän siirtyi Avalancheen vaihdossa Chris Bigrasiin. Sen jälkeen 26-vuotias kanadalaispakki onkin noussut tärkeäksi osaksi Avalanchen puolustuskalustoa. Kolmen kauden aikana hän pelasi 174 ottelua pistein 16+39=55. Ilman siirtoa Graves olisi todennäköisesti päätynyt Seattle Krakeniin laajennusdraftissa.

Maltsev on Devilsin oma 4. kierroksen varaus kesältä 2016. 23-vuotias venäläishyökkääjä pelasi viime kaudella ensimmäiset 33 otteluaan NHL:ssä iskien niissä tehot 6+3. Sitä edellinen kausi häneltä sujui AHL:ssä Binghamton Devilsin riveissä.