NHL
Montreal – Tampa Bay
Lauantai 03.07. klo 03:00

Stanley Cup -sirkus siirtyy kahden etelässä pelatun ottelun jälkeen Montrealiin, ja Canadiensin olisi viimeistään nyt päästävä ottelusarjaan mukaan, tai kiivettäväksi tulee aivan liian korkea vuori. Molemmat kotiottelunsa voittanut Tampa ei ollut toisessa erässä enää samalla tavalla pelin päällä, ja tämä antaa varmasti toivoa Montrealin fanaattiselle kiekkoväelle.

Montrealissa odotetaan, että päävalmentaja Dominique Ducharme pääsisi karanteenista tositoimiin kotiavaukseen. Koronalistalla piipahtanut Joel Armia saatiin tulille jo toiseen otteluun. Päävalmentajan paluu olisi iso buusti kotijoukkueelle. Montreal oli toisessa ottelussa niskan päällä pitkiä aikoja, mutta vastustaja rokotti joukkueen virheistä armottomasti. Canadiens vei ottelussa kuitenkin laukaukset ja aloitukset selkeästi.

Canadiensin luoman kiekkosateen kesti kuitenkin todella miehekkäästi Lightningin huippuveskari Andrei Vasilevski. Venäläisvahti oli ottelussa kiekon tiellä peräti 42 kertaa ja antoi joukkueelleen mahdollisuuden voittoon. Toisen erän lopussa Blake Colemanin tekemä taitomaali vei Tampan johtoon, ja joukkue puolusti kolmannen erän todella taitavasti – niinpä Canadiensin taistelu ei riittänyt voittojen tasaamiseen.

Lyö vetoa ottelusta:

Canadiensille ladataan ensimmäiseen kotiotteluun suunnattomat odotukset. Joukkue osaa pelata hyvin, mutta monipuolinen ja huippukova Lightning on parhaimmillaan todella hankala kaadettava. Vetosuositus lähtee siitä, että Tampan voittokulku jatkuu: Tampa Bay voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,15.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO