NHL:ssä Vezina Trophy -finalistien joukkoon noussut tähtivahti Philipp Grubauer haluaa jatkaa uraansa Colorado Avalanchessa, pelaaja oli kertonut Denver Postin mukaan.

– Käsittääkseni meillä on kova joukkue myös ensi kaudella. Johtoryhmä tekee hyvää työtä kootessaan joukkuetta, joka esiintyy korkealla pelillisellä tasolla. Haluan olla mukana osana tätä kaikkea.

Saksalaisvahti edusti Coloradoa kolmen kauden ajan pysäytellen pikkumustia runkosarjoissa 91,7:n, 91,6:n ja 92,2:n prosentin varmuudella. Taalaliigassa hän debytoi jo kaudella 2012-13.

– Aika moni asia tosin on epävarmaa juuri nyt, joukkueet odottavat laajennusdraftia. Itse haluaisin pysyä Denverissä, josta on tullut koti. Rakastan joukkuetta, rakastan organisaatiota.

Avs voitti päättyneellä kaudella NHL:n runkosarjan, mutta pudotuspeleissä tie nousi pystyyn jo toisella kierroksella. Vegas Golden Knights päätti kaudne voitoin 4-2.

– Luulen, että voimme olla ihan ylpeitä saavutuksestamme. Runkosarjan voitto ei tietenkään ole asia, joka riittäisi. Haluamme Stanley Cupin.