NHL:n varaustilaisuus on iso tapahtuma, joka se on aivan kulman takana. Montreal Canadiensissä puhuttavat kuitenkin täysin muut asiat.

Shea Weberin ura saattaa olla ohi, Jonathan Drouin oli pitkän pätkän pois tositoimista ja Carey Pricen terveydentilasta oli epäselvyyttä. Näitä asioita Canadiens-GM Marc Bergevin valotti draftin alla.

Weberin tilanne oli jo tiedossa, mutta Drouinista ei ollut kuulunut oikeastaan mitään. Entinen junioritähti oli huhtikuun loppupuolelta lähtien kauden loppuun asti henkilökohtaisista syistä pois tositoimista. 26-vuotiaan hyökkääjän uran loppumisestakin oli huhuja, mutta Bergevin kertoo olettavansa Drouinin palaavan joukkueen vahvuuteen harjoitusleirin ensimmäisestä päivästä lähtien.

Pricesta tuli myös huojentavia uutisia. Bergevinin mukaan tähtiveskarin odotetaan olevan sivussa vain 6-8 viikkoa.