Tampa Bay Lightning johtaa Stanley Cup -finaaleissa Montreal Canadiensia parhaillaan voitoin 3-0. Sillä olisi mahdollisuus katkaista sarja jo neljännessä ottelussa Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä kello 3:00. Tuo ottelu pelataan Montrealissa.

Tampan pormestari Jane Castor kuitenkin toivoisi, että Stanley Cupin voitto ratkeaisi vasta Tampassa viidennessä ottelussa, että juhlat saataisiin aloittaa kotihallissa.

– Haluamme, että Lightning ottaa sen (neljännen ottelun) hieman rennommin, antaa Canadiensille vain pienimmän tauon, antaa heidän voittaa yhden kotona ja tulevat sitten takaisin Amalie Arenalle ja voittavat Stanley Cupin. Emme halua edetä tässä itsellemme, mutta Lightning pelaa upeaa jääkiekkoa, Castor kommentoi Sportsnetille.

Lightning on voittanut Cupin kotihallissaan vuonna 2004. Sen sijaan viime vuoden voitto tuli kuplaolosuhteissa Edmontonissa, joten siinä mielessä voittaminen kotona olisi ensimmäinen kerta vähään aikaan.

Sportsnet

@Sportsnet
The mayor of Tampa wants the Lightning to lose Game 4 in Montreal so they can celebrate at home. 👀

📽️: @AdriaIrahetaTV