MM-kisoissa alkavat tänään tosipelit. Puolivälieristä voittajat menevät jatkoon mitalipeleihin, häviäjien kisat päättyvät. Omassa kuoleman ottelussaan Leijonat kohtaa tänään Tshekin.

Tshekin entinen maajoukkuepelaaja Michal Bros ennakoi tulevaa jännitysnäytelmää kolumnissaan tshekkiläisessä Aktuálně-lehdessä. Hän ei pidä Suomea mitenkään mahdottomana vastustajana. Tshekki on kasvanut kisojen aikana hurjasti, eikä Leijonien lyöminen ole mitenkään mahdoton tehtävä.

Bros nosti kuitenkin esiin yhden nimen, jota Tshekin täytyy varoa.

– Olen seurannut pelaajia aika hyvin, mutta jos esiin pitää nostaa yksi nimi, niin se on Anton Lundell. 19-vuotiaana hän on pelaaja, jolla on loistava tulevaisuus. Hän on nimi, jota meidän on pakko varoa, Bros kirjoittaa.

Bros pelasi urallaan kahdet MM-kisat. Suomessa hänet muistetaan Kärppien paidasta. Kaudella 2007-08 hän iski 53 Liiga-matsissa tehot 25+28=53.