Nyt haetaan niin sanotusti vauhtia – Sport-puolustaja vaihtaa Liiga-kaukalot Norjan pääsarjaan

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa viimeiset neljä kautta luutinut Niklas Nevalainen vaihtaa maisemaa ensi kaudeksi. 27-vuotias puolustaja siirtyy norjalaiseen Frisk Askeriin.

Nevalainen on ollut koko neljävuotisen Liiga-uransa Sportin sopimuksen alaisena. Kuluneella kaudella hän pelasi myös SaiPan paidassa, kun Ässien kasvatti lainattin lappeenrantalaisseuraan helmikuussa.

Kausi 2020-21 oli nakkilalaislähtöiselle pakille hankala. Nevalainen pelasi vain 26 ottelua, ja tehot 0+2=2 jäivät merkittävästi totutusta pistetahdista.

Norjassa pelattiin pudotuspelit viimeksi keväällä 2019, ja silloin Frisk Asker voitti maansa mestaruuden. Askerilaisjoukkueessa pelaa toinenkin suomalainen, Mestis-kaukaloista tuttu Jimi Kuronen, joka aloittaa toisen kautensa seurassa.