NHL:n pudotuspeleissä ihan hirvittävän pommin Winnipeg Jetsin Mark Scheifelelta saanut Montreal Canadiensin Jake Evans on pian valmis palaamaan taalaliigan kaukaloihin, sarjan nettisivujen jutussa arvioidaan. Pelaaja voisi olla valmis tositoimiin jossain kohdin Vegas Golden Knights -sarjaa.

Canadiensin valmentaja Dominique Ducharme sanoi lauantaina, että miehen sali- ja jäätreeneihin on tullut voimaa lisää päivä päivältä.

Evans loukkaantui kesäkuun alussa, kun Scheifele kolasi hänet Jets-maalin vieressä jäähän Habs-pelurin pyöräytettyä pikkumustan tyhjään häkkiin vanhanaikaisella. Pelaajaa ei viety sairaalaan, vaan joukkueen lääkärit operoivat häntä hotellilla.

– Joskus treenit ovat lyhyempiä, joskus pidempiä. Hän on menossa jo oikeaan suuntaan. Toki Evansin kokeman loukkaantumisen kanssa ei koskaan tiedä, takaiskujahan voi tulla koska vaan. Ei tässä siis voi pitää mitään itsestäänselvänä, luotsi painotti.

– Tärkeintä on se, että saamme hänet sataprosenttiseen kuntoon. Vaikka se veisi muutaman päivän ”ylimääräistä”, niin varmistamme silti sen, että hän on sataprosenttisessa kunnossa.

Vegas ja Montreal avaavat välieräsarjansa tiistaiyönä.