Patrik Laineen tämän kauden alussa Columbus Blue Jacketsiin treidannut Winnipeg Jets saattaa jo valmistella seuraavaa isoa pelaajakauppaansa, kirjoittaa Winnipeg Free Pressin Mike McIntyre.

NHL-toimittaja uskoo GM Kevin Cheveldayoffin harkitsevan parhaillaan uuden tähtipuolustajan hankkimista. Yhtenä siirtonappulana saattaa toimittajan arvion mukaan hyvinkin olla kärkiketjujen laitahyökkääjä Kyle Connor.

Joutuu Connor kauppanappulaksi tai ei, on Jets pakotettu tekemään hankintoja puolustukseensa tasapainottaakseen kokoonpanoaan. Joukkueen pakisto kaipaa kipeästi ainakin yhtä top 4 -kaliiberin nimimiestä. McIntyre uskoo nykypelaajista ainoastaan tanskalaislaituri Nikolaj Ehlersin ja maalivahti Connor Hellebuyckin olevan täysin turvassa siirtohuhuilta, yhdessä ykkössentteri Mark Scheifelen kanssa.

McIntyren mielestä Connorin treidi ei välttämättä kirpaisisi Jetsin hyökkäystä niin pahasti kuin voisi kuvitella, onhan kanadalaisseuralla palkkalistoillaan useita tulevaisuuden lupauksia. Toimittaja listaa näiden joukkoon mm. Mason Appletonin, Jansen Harkinsin jekä Cole Perfettin.

Yksi mahdollinen kauppakumppani saattaisi olla jälleen kerran Columbus Blue Jackets, jonka uskotaan hankkiutuvan kesän aikana eroon jatkosopimusneuvotteluista kieltäytyneestä tähtipuolustaja Seth Jonesista.