NHL
New York Islanders – Tampa Bay
Torstai 24.06. klo 03:00

Tampa Bay pisti välieräsarjassa New York Islandersia vastaan uuden vaihteen silmään, ja kaatoi Saarelaiset viidennessä ottelussa peräti 8-0. Tämän sortin lukemia ei nykyaikana nähdä Stanley Cupissa aivan joka päivä. Islandersille kyseessä oli täydellinen mahalasku loistavasti tähän asti sujuneiden play offien jatkoksi. Lisäksi joukkueen kurinalaisuus petti muutenkin pahasti.

Koko ottelu oli poikkeuksellisen räikeää Lightningin näytöstä. Islandersin kiekollinen peli oli kammottavaa, ja turhautuneen joukkueen pelaaminen meni surffailuksi. Joukkue sortui myös jäähyilyyn, joka kasvatti eroa entisestään. Kaiken huipuksi Mathew Barzal pahoinpiteli mailallaan Jan Ruttan ja lensi ansaitusti suihkuun. Mikään ei mennyt kohtuudella ja Barry Trotz varmasti pyrkii nollaamaan tämän pelin mielestä nopeasti.

Pakko onkin, sillä toisella vastaavanlaisella esityksellä Islandersin kausi päättyy torstain vastaisena yönä. Edellisen ottelun päätöserässä jalan kaasulta nostanut Lightning tekaisi vielä pari kaappia – lisäksi nähtiin Matt Martinin ja Barclay Goodrow’n nyrkkitappelu. Lightningin pelaajat saivat onnistumisia laajalla rintamalla ja moni peluri kartutti pistesaalistaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Islanders on sillassa, josta ei ole helppoa nousta. Trotz on todella kovan luokan valmentaja, mutta näyttää siltä, että paremmalla materiaalilla operoiva Lightning on menossa finaaleihin. Vetosuositus on tähän peliin Tampa Bay voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,08.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO