© Kuva: Getty Images

NY Islanders – Boston: Bruinsilla tosi kyseessä

NHL
NY Islanders – Boston
Torstai 10.06. klo 02:30

Tekeekö Barry Trotz sen taas? Viime vuonna joukkue eteni konferenssifinaaleihin asti ja nyt ollaan vain voiton päässä samasta tempusta. Trotz on osoittautunut yhdeksi kovimmista NHL-valmentajista, sillä Islandersin nippu ei pelkästään paperilta katsottuna ole lähestulkoonkaan nimekkäin. Silti joukkue on tönäissyt tällä kertaa Boston Bruinsin kuilun partaalle.

Islandersin aseita ovat jälleen olleet todella tiukka puolustus ja maalipaikkojen tehokas hyväksikäyttö. Pelisysteemistä ei luisteta tiukassakaan paikassa, ja ratkaisijoita löytyy laajalta rintamalta. Edellisessä 4-5 voitossa kaikissa maaleissa oli eri tekijä. Erityisesti Bruinsia on kurmottanut kovaan vireeseen noussut Kyle Palmieri. Islanders kunnostautui myös erikoistilanteissa, sillä se teki kolme osumaa ylivoimalla. Leo Komarov ei kuitannut ottelussa pisteitä.

Bruinsilla yksi suuri kysymysmerkki on Tuukka Rask, jonka Islanders tulitti vaihtoon viimeksi. Rask ei ole viime peleissä kunnostautunut, ja nykyvireen takana on uumoiltu jopa olevan jonkunlainen loukkaantuminen. Lahjakas, mutta näihin peleihin kokematon Jeremy Swayman on lähtökohtaisesti hyvä mies maalille, jos hermo kestää. Viime ottelussa Bruins laukoi peräti 44 kertaa, joten paikkoja joukkue saa kyllä aikaiseksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Islanders on hinnoiteltu selkeäksi altavastaajaksi tähän otteluun. Tämä skenaario kelpaa, sillä Bruinsin yllä leijuu kysymysmerkkejä. Vetosuositus on Islanders voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,95.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.