Huippukauden KHL:ssä pelannut Konstantin Okulov keräsi kiinnostusta NHL:ssä. Hän kuitenkin kieltäytyi muun muassa Montreal Canadiensin tarjouksesta ja solmi kaksivuotisen sopimuksen KHL-joukkueensa TsSKA Moskovan kanssa.

Venäläismedia Sport-Express paljasti KHL-tähden palkan. Okulov tienaa 60 miljoonaa ruplaa vuodessa eli noin 826 tuhatta dollaria.

Tämä herättää luonnollisesti kysymyksen siitä, mitä NHL:stä tarjottiin. Minimipalkka taalaliigassa on 700 tuhatta dollaria, ja vertailun vuoksi KHL:n maalipörssin voittanut Dmitrij Jaskin saa mediatietojen mukaan Arizona Coyotesilta kahden vuoden sopimuksen 1.8 miljoonan dollarin vuosipalkalla.

Okulov jäi hieman jälkeen tehoillaan eikä hänellä ole NHL-kokemusta, mutta aivan minimiinkään ei hänen meriiteillään luulisi tarvitsevan tyytyä. Yksi 26-vuotiaan hyökkääjän päätöstä puoltava asia on Venäjän huokeampi verotus.