Mitä ihmettä, Mark Scheifele? Jyräsi maalin tehneen vastustajan tajuttomaksi – katso tilanne

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin ja Winnipeg Jetsin välinen ottelusarja sai räjähtävän startin viime yönä. Ottelu päättyi Montrealin 5-3 voittoon.

Ottelun kohauttanein tilanne nähtiin viimeisillä hetkillä. Montrealin Jake Evans pääsi luistelemaan ensimmäisenä Winnipeg-päätyyn karanneen kiekon perään ja kiepsautti sen tyhjään maaliin. Evans ei ehtinyt juhlia osumaa, kun Winnipegin Mark Scheifele antoi hänelle mojovan taklauksen.

Evans lensi rajusti jäähän ja menetti tajuntansa. Lääkintähenkilökunta ei kaiken kaaoksen takaa heti edes ymmärtänyt tilanteen vakavuutta. Lopulta Winnipegin Nikolaj Ehlers kävi ilmoittamassa, että jäälle tarvitaan enemmänkin väkeä auttamaan loukkaantunutta vastustajaa.

Evans palasi vielä tajuihinsa jäällä maatessaan. Hänet kannettiin paareilla pois jäältä. Scheifele lensi tempustaan suihkuun.

Voit katsoa tilanteen alta.