Luottopuolustaja jatkaa uraansa Ilveksessä: ”Omassa roolissaan yksi Liigan parhaista”

25-vuotias puolustaja Tuomas Salmela on tehnyt kevääseen 2024 asti kestävän jatkosopimuksen Tampereen Ilveksen kanssa. Seura tiedottaa sopimuksesta nettisivuillaan.

Salmela on pelannut Ilveksessä edelliset kolme kautta. Salmelan vahvuudet eivät ole pisteiden tekemisessä, vaan hänen vahvuutenaan pidetään poikkeuksellisen pelkäämätöntä ja fyysistä pelitapaa. 167 ottelua ovat tuottaneet miehelle 33 pistettä.

– ”Tumella” on vieläkin varaa kasvaa fyysisesti. Pari kolme lisäkiloa lihasta, niin hänen luonteellaan hän tulee olemaan omassa roolissaan yksi Liigan parhaista pelaajista, jota vastaan vastustajan ei ole helppoa ja mukavaa pelata. Halusimme jo hyvissä ajoin tarjota Tuomakselle jatkosopimusta ja olemme erittäin tyytyväisiä, että pelaaja koki Ilveksen parhaaksi paikaksi itselleen myös tuleviksi kausiksi, kommentoi tuoretta jatkosopimusta Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.