Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä käydyssä Montreal Canadiensin ja Vegas Golden Knightsin välisessä ottelussa Canadiens pelasi ilman päävalmentajaansa. Dominique Ducharme oli nimittäin lähetetty kotiin epäselvien koronatulosten takia.

Myöhemmin Ducharmen tulos osoittautui positiiviseksi ja hänet määrättiin 14 vuorokauden karanteeniin. Hän oli saanut jo kaksi rokotetta, mutta virus iski silti. Hän voi kuitenkin tällä hetkellä hyvin. Mikäli tulos on karanteenin jälkeen negatiivinen, Ducharme saa palata takaisin joukkueen vahvuuteen.

Joukkueen vetovastuun karanteenin ajaksi ottavat apuvalmentajat Luke Richardson ja Alex Burrows sekä maalivahtivalmentaja Sean Burke.

Chris Johnston

@reporterchris
Hearing that #habs interim head coach Dominique Ducharme will need to isolate for 14 days before he's eligible to rejoin the team following his positive COVID-19 result.