NHL:n pudotuspeleissä peräti kahdeksan ottelun pelikiellon St. Louis Blues -ottelusarjan tapahtumien takia saanut Colorado Avalanchen Nazem Kadri on hakenut helpotusta rangaistukselleen sieltä sun täältä.

Kadri valitti kurinpidon päätöksestä NHL:n komissaari Gary Bettmanille aiemmin, ja seuraavaksi mies meni ulkopuolisen sovittelija Shyam Dasin pakeille. Asiasta kerrottiin NHL:n virallisilla nettisivuilla.

Armahdusta ei kuitenkaan tullut edes riippumattomasta välimiesoikeudesta, ja hyökkääjän panna jatkuu vielä pelin ajan. Jos Colorado voittaa Vegas Golden Knightsin kuudennessa kohtaamisessa, pääsee hyökkääjä palaamaan kaukaloon legendaariseen seiskapeliin.

Otsikoihin silloin tällöin nouseva pelaaja niittasi St. Louisin puolustaja Justin Faulkia päähän ensimmäisen kierroksen toisessa osassa 19. toukokuuta.

Avs-luotsi Jared Bednar oli tutkinut tapausta verraten sitä muihin ja lopputulemana hän yllättyi kanadalaisen massiivisesta kakusta. Kadri teki runkosarjan 56 pelissä tehot 11+21=32 (-7), kahden pudotuspeliottelun saldo on 0+1=1 (-1).