Jokerit lähestyi fanejaan avoimella kirjeellä: ”Tavoitteemme on vaikuttaa yksilön kasvuun, yhteenkuuluvuuteen ja luottamukseen”

© Kuva: AK Bars

KHL:ssä pelaava Helsingin Jokerit on lähestynyt kannattajiaan puheenjohtaja ja GM Jari Kurrin sekä pelaajakoordinaattori Janne Vuorisen johdolla avoimen kirjeen kautta. Kirjeen tarkoituksena oli kertoa, missä joukkue menee tällä hetkellä ensi kauden kokoonpanonsa suhteen.

Kaiken kaikkiaan tulevan joukkueen runkoon ollaan tyytyväisiä tällä hetkellä. Ryhmästä löytyy taisteluasennetta ja isoa voitontahtoa. Joukkueen keski-ikä tulee putoamaan viime kaudesta, sillä uudet hankinnat ovat 1990-luvulla syntyneitä maajoukkuetason pelaajia. Jokerit luottaakin, että joukkueesta korostuu osaamisen lisäksi luonne, joka tulee näkymään myös kaukalossa joka ilta.

Kehitettävää tiedotteen mukaan on vaatimustason nostamisessa ja harjoitusmäärien lisäämisessä. Tällä joukkue pyrkii olemaan parhaimmillaan kevään pudotuspelivaiheessa. Isoa kuvaa tarkasteltaessa Jokerit tavoittelee yksilön kasvua, yhteenkuuluvuutta sekä luottamusta.

Tuleva kausi on Jokereille jo kahdeksas KHL:ssä. Voit lukea koko kirjeen täältä.