The Athelticin toimittaja Allan Mitchell vihjaa, että Edmonton Oilersin GM Ken Holland saattaa olla kiinnostunut Mikael Granlundin palveluksista ensi kaudella.

Oilers tarvitsee Mitchellin mukaan toisen tulosta tekevän tulosyksikön. Jos Connor McDavid ja Leon Draisaitl pelaavat yhdessä, muut ketjut jäävät auttamatta heikoiksi. Jos he taas pelaavat eri ketjuissa, ei molemmista ole saatavissa kaikkein parasta irti.

– Holland saattaa miettiä Granlundin kiinnittämistä tai keskushyökkääjän treidaamista joukkueeseen, Mitchell kirjoittaa.

Granlundille olisi joukkueessa tarjolla rooli kakkos- tai kolmossentterinä, riippuen McDavidin ja Draisaitlin peluutuksesta.

Blake Coleman, Brandon Saad ja Zach Hyman ovat olleet puheissa vasemman laitahyökkääjän paikalle ensi kauden Oilersissa. Viime kaudella Edmontonissa pelanneista Ryan Nugent-Hopkinsilla on sopimus ensi kaudesta vielä tekemättä.