The Athletic: NHL-rupusakki tekemässä kovia hankintoja – ostoslistalla useita nimimiehiä!

© Kuva: Getty Images

NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle kolmesti peräkkäin jääneen Los Angeles Kingsin uskotaan tekevän isojan satsauksia joukkueeseensa ennen ensi kautta.

The Athleticin mukaan GM Rob Blaken kesän ostoslistalla on ainakin 1-2 kahden kärkiketjun laitahyökkääjää. Kauppakohteiksi yritetään tiettävästi löytää seuroja, jotka ovat vaarassa menettää kärkipelaajiaan Seattle Krakenille laajennusdraftin yhteydessä. Kings saattaa lisäksi olla valmis kauppaamaan kesän ykköskierroksen varausvuoronsa paluupostissa mitat täyttävästä kahden kärkiketjun laiturista.

Markkinoilla saattaa olla tarjolla Taylor Hallin, Brandon Saadin, Blake Colemanin ja Johnny Gaudreaun tapaisia laitahyökkääjiä – osa näistä vapaina agentteina. Sentteripuolella Kingsin uskotaan olevan kiinnostunut Jack Eichelista sekä pienin varauksin myös Ryan Nugent-Hopkinsista sekä Jevgeni Kuznetsovista.

The Athletic arvioi Kingsin tavoittelevan lisäksi yhtä kokenutta puolustajaa, onhan seuran ensi kauden palkkabudjetissa noin 20 miljoonan taalan edestä vapaata tilaa. Yhtenä vaihtoehtona seura saattaa houkutella takaisin Hollywoodiin Kingsissä kaksi Stanley Cupia voittanutta Alec Martinezia. Martinezin nykyinen sopimus Vegas Golden Knightsin kanssa umpeutuu tähän kauteen.