Nuorten Suomen mestari siirtyy Ketterän riveihin: ”Hieno mahdollisuus kehittyä pelaajana”

© Kuva: Getty Images

Viimeiset kaudet Lukossa pelannut 21-vuotias hyökkääjä Jesse Ruotsi siirtyy ensi kaudeksi Imatran Ketterän riveihin. Sopimus kattaa ensi kauden lisäksi option seuraavasta kaudesta 2022-2023.

SaiPan kasvatti on pelannut Lukon riveissä Liigaa 32 ottelua tehopistein 0+2. Nuorukainen on pelannut pääasiassa U20 SM-sarjassa viimeisen viiden kauden ajan.

– Jesse on työteliäs ja luisteluvoimainen kahden suunnan sentteri, joka tässä roolissa on vakuuttanut myös eri ikäkausimaajoukkueissa. Liigassa ja Mestiksessä pelaamissaan otteluissa Jesse on ollut varma suorittaja nuoresta iästään huolimatta. Fyysisesti hän alkaa olla myös valmis pelaamaan Mestistä kovalla tasolla. Erittäin hienoa saada myös uusi eteläkarjalainen pelaaja joukkueeseen, urheilujohtaja Turkka Partanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Ruotsi oli voittamassa kuluneella kaudella U20 SM-sarjan mestaruutta Lukon mukana. Hän iski ratkaisevassa finaalissa voittomaalin Kärppien verkkoon.

– Hienoa päästä Ketterään pelaamaan. Ketterä on huippu organisaatio Mestiksessä ja joukkueella on varmasti hyvät saumat menestyä myös ensi kaudella. Arki tulee olemaan varmasti myös laadukasta, joka antaa itselleni hienon mahdollisuuden kehittyä pelaajana, sanoo Ruotsi.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!