Vegas Golden Knightsin hyökkääjä Ryan Reaves kohautti viime yön pudotuspeliottelussa Colorado Avalanchea vastaan. Hän istui polvellaan vastustajan niskan päällä ja sai suihkukomennuksen. Pelikieltoa todennäköisesti on luvassa myöhemmin.

Ottelua telkkarista seuranneella San Jose Sharksin hyökkääjä Evander Kanella oli oma visionsa siitä, miten Reavesia ja Vegasia pitäisi rangaista. Pelikielto olisi aivan väärä lähestymistapa kurittaa heikosti pelannutta kovanaamaa.

– Pelikiellon sijaan heidän pitäisi pakottaa hänet pelaamaan 20 minuuttia ottelussa koko loppusarjan ajan, Kane irvaili.

Kanella ja Reavesilla on omaa historiaa NHL-pudotuspeleistä. San Jose ja Vegas ovat viime vuosina pelanneet toisiaan vastaan useaan otteeseen ratkaisupeleissä.

LUE MYÖS: NHL-kovanaama pimahti täydellisesti! Istui polvellaan vastustajan niskan päälle – katso tilanne