Jääkiekon hallitseva Suomen mestari Lukko tiedotti nettisivuillaan, että se on tehnyt vuonna 2018 aloittaneelle urheilujohtaja Kalle Sahlstedtille viiden vuoden jatkosopimuksen.

– Kun kerran leikkiin olen lähtenyt, halusin sitoutua vielä pidemmäksi aikaa mukaan. Katsotaan, missä seura on viiden vuoden päästä ja mikä ajatusmaailma on silloin. Uskon, että paljon on vielä saavutettavaa.

Hänen kautensa päättyi nyt upeasti, kun Lukon liigajoukkueen lisäksi myös seuran U20-juniorit voittivat Suomen mestaruuden. Nyt käsillä on sekä aihetta iloon että haasteita.

– Hemmetin hienoltahan se tuplamestaruus tuntui.

– Mestaruuden puolustaminenhan se vaikein asia on. Onkin hauska nähdä, miten pystymme siihen vastaamaan.

– Mestaruus on jatkumoa riittävän pitkästä ajasta ja riittävän laadukkaasta työstä organisaation osalta: valmennuksen, urheilujohtamisen ja resurssien. Nämä kaikki ovat yhdessä mahdollistaneet lopputuloksen. Eihän se menestys taivaalta yhtäkkiä tipu.

Mennyt kevät oli Lukon seurahistorian paras jokaisella mittapuulla – samalla seurassa on päivitetty strategia vuoteen 2025 asti.

– Paljon on asioita tapahtunut 2,5 vuoden aikana alkuperäisen strategian laatimisesta.

– Meidän pitää pystyä todistamaan, että olemme pysyvästi kärkijengi, vuodesta toiseen neljän, viiden parhaan sakissa. Kaikki silti tietävät, että mestaruuksia ei joka vuosi voiteta.