Lisää tulee – Kärpät kaappasi kaksi huippuluokan hyökkääjää ensi kauden joukkueeseen

© Kuva: Getty Images

Kärpät hakee balsamia haavoihinsa kahdella pohjoisamerikkalaisella hyökkääjällä. Ensi kauden joukkueeseen liittyvät Casey Wellman ja Troy Bourke.

Wellman on 33-vuotias hiljattain laituriksi sentterin paikalta siirtynyt hyökkääjä, joka pelasi kuluneen kauden KHL-joukkue Kunlun Red Starissa. KHL:n lisäksi Sveitsissä ja Ruotsissakin pelannut yhdysvaltalainen keräsi kiinalaisjoukkueessa 31 ottelussa tehot 5+8=13. NHL-kokemusta Wellmanillä on 54 ottelun verran Minnesota Wildista ja Washington Capitalsista.

Bourke liittyy Kärppiin Saksan pääsarja DEL-liigasta. Schwenninger Wild Wingsissä syntyi 36 ottelussa joukkueen sisäisen pistepörssin kakkossijalle oikeuttavat pisteet 15+19=34. 27-vuotias hyökkääjä ei lyönyt läpi pienikokoisena hyökkääjänä AHL:ssä, mutta nakutti sarjaporrasta alempana ECHL:ssä hirmutehot. Alkava kausi on Bourkelle kolmas Euroopassa.

Wellmanin sopimus Kärppien kanssa on kaksi-, Bourken yksivuotinen.