Liigakonkari täyttää pian 41 vuotta – ja rustasi nyt uuden jatkopahvin: ”Tietysti piti tarkistaa kotiasiat”

© Kuva: Juha Tamminen

HPK tiedotti nettisivuillaan, että noin puolentoista viikon päästä jo 41 vuotta täyttävä kolminkertainen Suomen mestari Arto Laatikainen jatkaa upeaa uraansa joukkueessa ensi kauden kattavalla sopimuksella. Jo kaudella 1998-99 Liigassa debytoinut pakki on pelannut sarjassa miehekkäät 1 115 peliä.

– Tiedämme, että Arto on todella luotettava pelaaja. Jokainen menestyvä joukkue tarvitsee sellaisen pelaajan, joka pystyy tilanteessa kuin tilanteessa pelaamaan luotettavasti, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kehui.

– Kauden aikana tulee hyviä ja vaikeita hetkiä ja silloin Lada pystyy pitämään fokuksen oikeissa asioissa. Sama koskee myös pelin sisällä vaihtelevia hyviä ja haastavia hetkiä, aina hän pystyy käsittelemään tilanteen ja pelaamaan luotettavasti.

Vaikka Kerhon kausi loppui nyt runkosarjaan, muistutti Laatikaisen sen hyvästä loppukauden draivista. HPK oli nousta kymmenien pisteiden takaa jatkopaikoille. Liidon myötä jatkosopimus syntyi nopeastikin.

– Toisaalta, kun jäimme ulos playoffseista, jäi sopivasta myös nälkää jatkaa. Tietysti piti tarkistaa kotiasiat, mutta nopeasti löytyi sävel sille, että jatkan.


Tuleeko Huuhkajat-Venäjä -matsissa maali? Jos tulee, voitat yhdellä eurolla 50 euroa!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos ”yli 0.5 maalia” kertoimella 50.00
3.  Jos matsissa tehdään maali saat 50€!