Tshekki on julkaissut joukkueensa keskiviikkona käynnistyvään EHT-turnaukseen.

Tshekki isännöi Carlson Hockey Gamesia laadukkaalla ryhmällä, jossa on mukana myös kuusi pelaajaa Liigasta. Kokoonpanosta löytyy myös muita suomalaisyleisölle tuttuja nimiä.

Tshekin MM-joukkue tulee sen sijaan näyttämään erilaiselta, sillä Latviassa ryhmään liittyy ainakin kahdeksan NHL-pelaajaa, jotka näet täältä.

Tshekin osalta EHT-urakka käynnistyy keskiviikkona ottelulla Suomea vastaan.

Tshekin EHT-joukkue:

Maalivahdit: Šimon Hrubec (Avangard Omsk, KHL), Petr Kváča (Bílí Tygři Liberec), Roman Will (Traktor Tsheljabinsk, KHL).

Puolustajat: David Musil (HC Oceláři Třinec), Jakub Galvas (Jukurit, Liiga), David Sklenička (Jokerit, KHL), Michal Jordán, Dominik Mašín (Amur Habarovsk, KHL), Libor Šulák (Kärpät, Liiga), Andrej Šustr (Kunlun Red Star, KHL), Jan Ščotka (HC VERVA Litvínov), Ondřej Vitásek (Bílí Tygři Liberec), Michal Moravčík (Tappara, Liiga).

Hyökkääjät: Adam Musil, Radan Lenc (Bílí Tygři Liberec), Matěj Stránský, Michal Špaček (HC Oceláři Třinec), Matěj Blümel, Tomáš Zohorna (HC Dynamo Pardubice), Rudolf Červený (Pelicans, Liiga), Jakub Flek (HC Energie Karlovy Vary), David Tomášek (HC Sparta Praha), Robin Hanzl, Lukáš Radil (Spartak Moskova, KHL), Šimon Stránský (Jukurit, Liiga), Hynek Zohorna (Amur Habarovsk, KHL), Jiří Sekáč (Avangard Omsk, KHL), Jiří Smejkal (Tappara, Liiga).