TPS:n Eemil Viro iski maanantaina Liigan välierissä HIFK:ta vastaan maalin, joka jäi liki jokaiselta suomalaiselta näkemättä. C Moren kuva katkesi Pasilan sähkökatkoksen takia joukkueiden ollessa jatkoajalla, eikä kuvaa täten näkynyt suorassa lähetyksessä.

Turkulaisfaneille se saattoi olla erityisen harmi, kun pakkilupauksen jatkoerämaali ratkaisi päävalmentaja Raimo Helmisen johtamalle TPS:lle finaalipaikan 3-2-voitolla ja otteluvoitoin 3-1.

Nyt Liiga on tehnyt Instagram-tilillään kansalle suurpalveluksen, kun se on saanut Viron maalista videon tililleen. Osuma oli seurausta TPS:n kultakuuppa Josh Kestnerin röyhkeästä ajosta maalille. Siellä Viro sai luutia HIFK-kassari Frans Tuohimaalta pudonneen irtokiekon rauhassa tyhjään häkkiin.

Liigakausi huipentuu tämän ja ensi viikon aikana mitalipeleihin. HIFK ja Tappara pelaavat Helsingissä pronsseista keskiviikkona, Lukko ja TPS aloittavat kolmella voitolla katkeavan finaalisarjan perjantaina.