Imatran Ketterän kahteen peräkkäiseen mestaruuteen luotsannut Matias Lehtonen on löytänyt uuden haasteen Rovaniemeltä. RoKi pestasi Mason päävalmentajakseen 2+1-vuotisella sopimuksella, jonka aikana Lehtonen aikoo nostaa Lapin kiekkoylpeyden Mestiksen kärkikahinoihin.

Lehtonen valmensi Ketterää neljä vuotta, jotka olivat hänen ensimmäiset aikuisten tasolla. Alun perin entinen Vierumäki Unitedin juniorijoukkueen valmentaja palkattiin käskyttämään Suomi-sarjassa operoivaa ryhmää, mutta Ketterä saikin paikan Mestiksestä Kajaanin Hokin joutuessa talousvaikeuksiin.

Samalla RoKi tiedotti uusista pelaajasopimuksista. Organisaatiossa jatkavat Jere Välitalo, Elias Korpela ja Tommi Ronkainen. Uusina kasvoina joukkueeseen kiinnitettiin Kiekko-Vantaan puolustaja Jarkko Pynnönen, Lukon A:n puolustaja Aleksi Kenttämaa, Ässien A:n hyökkääjä Anton Sikorski ja TPS:n A:n oletettavasti RoKin A:ssa aloittava maalivahti Arvo Konttila.

Sikorski ja Kenttämaa tulevat niin sanotusti takaisin kotikonnuille, sillä he ovat molemmat kotoisin Lapista. Kaikkien pelaajien sopimukset ovat yksivuotisia.