Torstai on ollut HIFK-väelle hullu päivä. Liigan tuore pronssimitalisti julkisti tiedotteessa aiemmin päivällä kolme nuoren pelaajan, eli Otto Salinin, Mico Luodon ja Leevi Teissalan sopimukset, ja perään rysähti sitten oikein urakalla.

Helsingin ylpeys on solminut sopimukset nimittäin peräti seitsemän uuden pelaajan kanssa. Maalivahti Michael Garteig, puolustaja Kasper Kotkansalo sekä hyökkääjät Eetu Koivistoinen, Otto Paajanen, Jere Innala, Roni Hirvonen ja Otto Karvinen ovat joukkueen uusimmat hankinnat.

Jotain nimistä kertovat ne faktat, että Koivistoinen ja Paajanen ovat Liigan kaksien viime pudotuspelien arvokkaimmiksi valitut pelaajat – ja Suomen mestarit!

Näiden tähtien sekä Hirvosen, Karvisen ja Kotkansalon sopimukset ovat kaksivuotisia, Innalan 1+1-vuotinen. Tapparassa aikoinaan pelanneen Garteigin diili kattaa vain ensi kauden.

– Saimme kiinnitettyä kokeneita voittajatyyppejä, johtavia pelaajia ja nuoria lahjakkuuksia. Etsimme taitoa, luonnetta ja henkistä lujuutta ja uskomme, että joukkueen rungon kokoamisessa on onnistuttu. Tänään julkaistut pelaajat ovat monipuolisia, pelaavat modernia jääkiekkoa ja heillä on kova draivi tulla paremmiksi, kommentoi urheilujohtaja Tobias Salmelainen.