Ei se kelkka nyt oikein kääntynyt: NHL-seura tiedotti luotsin jättävän pestin – tunteet pinnassa puolin ja toisin

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotes tiedotti äskettäin kotisivuillaan, ettei kaudella 2017-18 joukkueen päävalmentajan paikalla debytoinut Rick Tocchet jatka enää päävalmentajan töissä. Kanukki ei pystynyt kääntämään Arizonan kelkkaa, sillä joukkue selviytyi tämän aikakaudella vain kerran jatkopeleihin häviten heti ensimmäisellä kierroksella.

Se tapahtui viime kaudella Colorado Avalanchen käsittelyssä. Kun tuo on Arizonalle ainoa jatkopaikka sesongista 2012-13 lähtien, on joukkue kuulunut NHL:n alakastiin pitkään.

– On ollut kunnia luotsata Coyotesia. Kunnioitan suuresti kaikkea väkeä täällä, he ovat parhaimmistoa – arvostan etenkin heidän apujaan ja työtä. Haluan kiittää myös faneja. Olen rakastanut tätä kaikkea, ja tämä mesta on minulle aina erityinen, Tocchet tunnelmoi NHL:n nettisivuilla.

– Valmennuksen vaihtaminen on seuran edun mukaista. Se oli tulema Tocchetin tapamisen jälkeen, Arizonan GM Bill Armstrong selvitti.

Niin nykyisen ex-luotsin työkuviot kuin seuran valmentajakysymyksetkin ovat toistaiseksi totaalisen auki.

– Tämä oli hyvin vaikea päätös, mutta uskomuksemme mukaan nyt on aika uuden suunnan ja johtajuuden. Rick on erittäin osaava valmentaja ja uskomaton ihminen – arvostamme vilpittömästi hänen panostaan.

LUE NHL:N MAANANTAIN JUTUISTA MYÖS:
MM-kisojen alla NHL:stä vapautuva kultasankari Kevin Lankinen sai taas uuden kokemuksen: ”Hetkiä, joista pelaaja haaveilee lapsena”


Tuleeko Huuhkajat-Venäjä -matsissa maali? Jos tulee, voitat yhdellä eurolla 50 euroa!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos ”yli 0.5 maalia” kertoimella 50.00
3.  Jos matsissa tehdään maali saat 50€!