NHL
Boston – New York Rangers
Perjantai 07.05. klo 02:00

New York Rangersilla on takanaan sangen tapahtumarikas viikko: joukkueen jääminen ulos jatkopeleistä varmistui ja Tom Wilson rusikoi Artemi Panarinin kauden ennenaikaiseen päätökseen – joka puolestaan aiheutti seuraavaan peliin varsinaisen mellakan. Lisäksi seuran johtoportaassa tehtiin kova kertapuhdistus. Bostonissa on olennaisesti rauhallisempaa ja joukkue voi valmistautua Stanley Cupin tavoitteluun.

Boston on tällä hetkellä jokaiselta osa-alueeltaan todella hyvä porukka, ja kauden aikana koetut vaikeudet ovat enää haalea muisto. Viimeisestä tusinasta ottelusta joukkue on voittanut yhdeksän. Sattumalta tuohon vaiheeseen osui Taylor Hallin hankinta, joka on parantanut joukkuetta oleellisesti. Maalivahtiosastolla Tuukka Rask saa hienoa kiriapua nuorelta Jeremy Swaymanilta.

Tähän otteluun oikeastaan mikään ei puhu Rangersin puolesta. Joukkue on varmasti viime päivien tapahtumista sekaisin – rivejä on oletettavasti vaikea saada suoriksi, vaikkei tähän peliin tullakaan enää tappelut ja kosto mielessä. Lisäksi joukkuetta koettelevat poissaolot ja pelirasituskin on Rangersia vastaan. Katseet on tässä vaiheessa syytä siirtää seuraavaan kauteen.

Lyö vetoa ottelusta:

Bruinsilla on ottelussa motivaatiota, sillä se haluaa divisioonassa mahdollisimman korkealle. Otetaan vedoksi Bruinsia reilulla tasoituksella – kahden maalin voitto riittää: Tasoitusveto, Boston -1.5 kertoimella 2,13.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO