Antti Törmänen sai joukkueeseensa vahvistusta – sveitsiläisseura hankki kaksi pelaajaa Suomesta

Ensimmäisen syövän jälkeisen valmennuskautensa aloittava Antti Törmänen sai joukkuueeseensa kaksi uutta pelaajaa. Viktor Lööv ja Aleksandr Jakovenko pelaavat ensi kaudella suomalaisvalmentajan EHC Biel-Biennessä.

Jokereissa kuluneen kauden pelannut Lööv esitti ailahtelevia otteita KHL-joukkueen takalinjoilla. Parhaimmillaan loistaviin suorituksiin pystynyt ruotsalaispuolustaja teki vastaavasti välillä hirveitä virheitä. Neljä NHL-ottelua kokenut pakki on parhaillaan edustamassa maataan MM-kisoissa.

Hyökkäävänä puolustajana tunnettu Jakovenko pelasi kaksi upeaa kautta Jukureissa. Kulunut kausi päättyi joukkueen sisäisen pistepörssin voittoon pistein 9+19=28. Tryout venäläispuolustajalla on Biel-Bienneen tehtynä jo etukäteen, sillä hän oli viime kaudella kolmen ottelun lainalla sveitsiläisjoukkueessa.

Suomalaisista Biel-Biennessä pelaa Toni Rajala. Kuluneella kaudella joukkue päätti sesonkinsa pudotuspelien karsintakierroksella.

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️