© Kuva: Juha Tamminen

TPS – Pelicans: Nitro-ottelu Turussa

Liiga
TPS – Pelicans
Sunnuntai 25.04. klo 16:00

Sunnuntaina ratkotaan Liigan välieriin vielä neljäs joukkue Lukon, Tapparan ja HIFK:n seuraksi. TPS:n ja Pelicansin välinen ottelusarja on ollut vaihteleva, mutta tasainen – ja erittäin jännittävä. Sunnuntaina panokset ovat isot, mutta joka tapauksessa on todettava, että jo nyt molemmat joukkueet voivat pitää Liigakauttaan onnistuneena – kävi tässä ottelussa miten vain.

Välieräpaikka näytti olevan tarjolla TPS:lle jo neljännessä ottelussa, mutta Pelicans latoi toisessa erässä neljä kaappia ja meni menojaan. Hannes Björninen näytti muille mallia, miten ottelu käännetään ja tinttasi 36 sekunnissa kaksi maalia. Pelicansin maalivahti Patrik Bartosak puolestaan näytti erittäin epäkypsiä otteita jo ottelun ratkettua ja kopautti Markus Nurmea mailalla kypärään. Nurmi tuskin loukkaantui kovinkaan vaikeasti, vaan jäähän luhistuminen meni Jurkan piikkiin.

Jos tutkapari Björninen – Iikka Kangasniemi on vastannut suuresta osasta Pelicansien tehoista, TPS:llä ratkaisijoita löytyy laajalla rintamalla. Josh Kestner on ollut viime aikoina erinomainen, mutta perjantain ottelussa esiin astui Petteri Wirtanen kahdella maalillaan. Turkulaiset ovat luottaneet ottelusarjassa kovaan paineistamiseen, eikä taktiikkaan ole odotettavissa suurta muutosta.

Lyö vetoa ottelusta:

Suosikkia otteluun on jälleen sangen vaikea nimetä, joten kertoimissa altavastaajana oleva Pelicans saa kevyen tipsin. Kerroin palkitsee, vaikkei mikään erikseen puhu suoran vierasvoiton puolesta – tämä peli on pitkälti kolikonheittoa. Vetosuositus on Pelicans voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,90.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.