Toisen Leijonien maailmanmestarin jäähän jysäyttänyt Jani Hakanpää sai rakkaudentunnustuksen Hurricanes-väeltä – ”Se on virallista”

© Kuva: Getty Images

Leijonien maailmanmestari Jani Hakanpää koki NHL:ssä äsken ison muutoksen, kun hän siirtyi Anaheim Ducksista Carolina Hurricanesin väreihin. Siirto oli tosiaan merkittävä, sillä Ducks ei tule etenemään jatkoon, mutta Canes pelaa tällä kaudella jopa mestaruudesta.

Isokokoinen perusluuta pelasi perjantaiaamun Carolina-debyytissä 19 vaihtoa ja vajaat vartin jääden pisteittä. Hakanpää laukoi maalia kohden kerran ja tehotilastoon hän sai numeron +1 pelissä, jonka Carolina vei 4-1. Nashville Predators ei päässyt numerollisesti lähelle missään vaiheessa, ja Erik Haula iski 3-1-kavennuksen viimeisessä erässä.

Hakanpää jakoi ottelussa kolme taklausta, joka oli Hurricanes-pakeista eniten. Yksi töötin saanut oli toinen maailmanmestari Mikael Granlund ja fyysisyydellään esille noussut puolustaja sai heti kehuja esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

– Minusta tuntuu siltä, että olen ällikällä lyöty ollessani Hurricanes-pelaaja, joten yritän vain imeä kaiken itseeni, Hakanpää oli veistellyt joukkueeseen keskittyvällä Bally Sports: Canes -nimisellä Twitter-tilillä.

Ja siihen tililtä vastattiin ytimekkäästi:

– Se on virallista: Rakastamme Hakanpäätä.

Suomalainen puhui oheisella videolla paljon muutakin, joten se kannattaa katsoa ihmeessä!


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.