KalPan ja Tapparan välisessä kolmannessa puolivälieräkohtaamisessa nähtiin torstaina pelin toisessa erässä erikoinen tapaus, kun luvuin 1-2 hävinneen isäntäjoukkueen Juuso Könönen teloi vieraiden Charles Bertrandia naamatauluun.

Hyökkääjä veti ranskalaista poikittaisella leukaperiin, ja kaikesta päätellen Bertrandia sattui naamariin. Hänen akvaariokypäräkin nousi paikoiltaan, eikä KalPan ykkösketjun vasen laituri selvinnyt tapauksesta seuraamuksitta.

Liiga kertoi myöhään torstaina Twitter-tilillään, että tilannehuone on tarkastanut pään tai niskan alueelle kohdistuvan taklauksen. Rike siirrettiin Liigan kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut #KalPa#Tappara-ottelusta tilanteen ajassa 27.48, jossa KalPan Juuso Könöselle tuomittiin 5 min+PR pään tai niskan alueelle kohdistuvasta taklauksesta.
👉 Rike siirretään #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn

Edellisessä kohtaamisessa KalPa-pelaajista suihkuun lensi Tapparan Blake Parlettia telonut Henri Knuutinen.

Kun Tappara vei torstaina voiton Kuopiosta, siirtyi se ottelusarjassa johtoon voitoin 2-1. Pari jatkaa taisteluaan perjantaina, ja välieräpaikka on silloin ensimmäistä kertaa katkolla.