Tappara-pakki tippui pois kovan töötin takia – KalPa-pelurille tuntuva kakku

© Kuva: Juha Tamminen

KalPan Henri Knuutinen kohautti tiistaina, kun hän taklasi puolivälieräsarjassa Tapparaa vastaan pakki Blake Parlettia leuan seudulle. Hyökkääjä oli tyrkyllä pelin antisankariksi, kun hän sai tempustaan vitosen jatkoerässä.

Tappara ei onnistunut iskemään pitkällä ylivoimallaan, joka lopulta typistyi Charles Bertrandin jäähyyn. Lopulta KalPa voitti, joten Knuutisesta ei tullut sylkykuppia, mutta sivuun hän joutui.

Sarja kertoi torstaina nettisivuillaan, että Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt Kiuruveden kiekkosuuruudelle kolmen ottelun pelikiellon. Tapauksessa tuli kuulemma suora osuma päähän, taklaus tuli kuolleesta kulmasta ja taklaaja teki teräviä luistelupotkuja taklauksen tehostamiseksi.

Parlett loukkaantui tilanteessa, eikä pelannut enää ottelussa – ei hän pelaa myöskään torstaina. 23-vuotis Knuutinen on tehnyt tällä kaudella 27 runkosarja- ja pudotuspelimatsissa tehot 1+4=5 (+4).

Ottelusarja jatkuu Kuopiossa torstaina ja perjantaina voittojen ollessa 1-1. Jos KalPa ei mene välieriin, on Knuutisen sesonki paketissa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.