Liiga
Tappara – Kärpät
Tiistai 13.04. klo 18:30

Liigan runkosarjan lopputahdit lasketaan tiistaina – ohjelmassa on kaikkiaan seitsemän ottelua. Monille joukkueille otteluissa ei ole enää panosta, mutta ylemmällä play off -viivalla on kuhinaa: mikä joukkue tahansa sijojen neljä ja yhdeksän välillä voi tiistain jälkeen löytää itsensä kummalta puolelta viivaa hyvänsä. Useampi näistä joukkueista kohtaa vastuksen, jolla ei ole panosta, mutta Tapparan ja Kärppien tuplapeleissä eilen ja tänään on panokset katossa.

Tappara ei ollut maanantain ottelussa huonompi joukkue, mutta viimeistelyn tehottomuus käänsi ottelun Kärpille. Niinpä Jussi Tapolan suojateilla on tiistain ottelussa tosi kyseessä: voitto on kairattava, tai ottelut jatkuvat jo torstaina säälipleijareilla. Paineet ovat tiistaina suunnattoman kovat, joten kiekkoja olisi saatava pakosti reppuun paremmalla prosentilla kuin eilen. Paikkoja kirvesrinnat pystyivät kyllä luomaan.

Maanantaina Kärppien voiton takuumies oli tshekkivahvistus Radek Koblizek, joka onnistui maalinteossa kahdesti. Voitto vahvisti Kärppien asemaa runkosarjan loppusijoitusten suhteen, mutta täysin mahdotonta ei oululaisten putoaminen kuuden sakista ole. Niinpä asiat on syytä pitää omissa käsissä ja Kärppienkin motivaation voi katsoa olevan tapissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun tärkeys tulee todennäköisesti näkymään pelin kuvassa. Virheitä vältetään viimeiseen asti ja tämä ottelu tulee jo vastaamaan play off -kiekon intensiteettiä. Vetomielessä ottelu ei liekehdi yhtä paljon kuin panoksen puolesta, mutta vähämaalisuudesta voi tehdä pikkuyrityksen: Ottelussa alle 4.5 maalia (60 min) kertoimella 1,86.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO