Liigan puolivälierät saatiin eilen päätökseen. Välieriin jatkavat HIFK, Tappara, Lukko ja TPS. Kesälomalle pudotuspeleistä lähtivät Pelicans, KalPa, Kärpät sekä Ilves.

SuomiKiekon toimitus on äänestänyt puolivälierien tähdistökentän. Valintoja olivat tekemässä Miska Miettinen, Eetu Pennanen ja Toni Tuomala.

Micke-Max Åsten, HIFK:

”Pelaa elämänsä kevättä. Ärsyttää vastustajaa suunsoittonsa lisäksi nyt myös tehoillaan. Ei jätä yhtään tilannetta kesken. Kulttipelaajasta voidaan kertoa vielä tämän kevään suurin tarina.” – Pennanen

Hannes Björninen, Pelicans:

”Pelicansin kapteeni oli joukkueessaan ylivoimainen johtaja, taistelija ja kiekollinen vastuunkantaja. Björninen on antanut kevään aikana sellaiset näytöt, että olisi ihme, jos hän ei ole Leijonien MM-joukkueessa” -Tuomala

”Pakotti omakätisesti TPS:n vitospeliin. Teki maaleja, pelasi yli- ja alivoimat. Kaapi hurjan määrän aloituksia. Kaikesta tekemisestä paistoi, että halusi tehdä viimeisen palveluksen Pelicansille ja voittaa Lahdessa.” – Pennanen

Jukka Peltola, Tappara:

”Jos lumeet sulaa pois keväällä, niin päinvastainen efekti käy Peltolan pelaamisessa keväisin. Valtavia maaleja, jotka ovat vain lisä johtaja- ja haalariosaston miehelle.” – Miettinen

Eemil Viro, TPS:

”Viro iski puolivälieräsarjassa vain kaksi maalia, mutta kumpikin olivat erittäin kriittisiä TPS:n kannalta. Jalka ja kiekko liikkuvat upeasti. Ikää on vasta vähän ja potentiaali on jatkoa ajatellen huima.” – Tuomala

”TPS:n nuorisokoulun kenties isoin kehittyjä. Raimo Helmisen koulussa ihmeellisiä steppejä ottanut perusluuta, joka pystyy ratkomaan pelejä. Luistelu mennyt eteenpäin valtavasti esimerkiksi nuorten maajoukkuepeleistä.” – Miettinen

Robin Press, Lukko:

”Runkosarjan paras pelaaja ei pettänyt myöskään pudotuspelien ensimmäisessä sarjassa. Johtaa suvereenisti Lukon alakertaa. Ilves oli ruotsalaispuolustajalle vain suupala. Pressiä mitataan tosissaan vasta myöhemmin keväällä.” – Pennanen

Christian Heljanko, Tappara:

”Tappara-vahdin otteet olivat omiaan korostamaan KalPan maalinteko-ongelmia. Käänteentekevä pelaaja äärimmäisen tasaisessa sarjassa, jossa pelattiin vain maalin pelejä. Yksi nollapeli.” – Pennanen

”Heljankoa pidettiin pudotuspelien yhtenä epäluotettavimmista maaleista ennen puolivälierien alkua. Hän oli kuitenkin Tapparan kirkkain tähti ottelusarjassa KalPaa vastaan ja otti käänteentekeviä torjuntoja ottelusta toiseen.” – Tuomala