NHL
St. Louis – Colorado
Lauantai 24.04. klo 22:00

Upea kautta pelaava Colorado on selkeästi runkosarjan jälkeen jahtaamassa Stanley Cupia. St. Louis joutuu vielä tekemään töitä, jotta paikka jatkopeleihin aukeaisi. Joukkueet kohtasivat perjantaiaamuna, jolloin Colorado oli vahvempi. Toiseen otteluun Blues tulee revanssihengellä – ja orastava tappioputki on saatava poikki hinnalla millä hyvänsä.

Colorado palasi edelliseen otteluun muutaman päivän tauolta. Joukkueen koronalistalla ovat tällä hetkellä suomalaisista sekä Mikko Rantanen että Joonas Donskoi. Poissaolojen tuomista ongelmista huolimatta Avalanche on tällä hetkellä viiden pelin voittoputkessa ja pidemmälläkin otannalla voittoja tulee liukuhihnalta. Joukkue on niin vahvassa vireessä, että tällä kaudella realistinen tavoite on mennä play offseissa todella pitkälle.

St. Louis puolestaan pelaa jo runkosarjan lopun pudotuspelejä – divisioonan neljättä paikkaa tavoittelee useampi joukkue. Paikka jatkopeleissä on vielä täyttä realismia, mutta joukkueen loppuohjelma ei ole kovinkaan helppo. Divisioonan kovimpia joukkueita vastaan olisi alettava kairaamaan pisteitä. Blues on hävinnyt Avalanchelle viisi viimeistä keskinäistä ottelua.

Lyö vetoa ottelusta:

Bluesin täytyy parantaa hurjasti otteitaan, jotta se voisi lyödä tulikuuman Avalanchen, joka latoo maaleja pelistä toiseen. Ottelun maalimäärästä voi lähteä lyömään vetoa – vähintään kuudella maalilla lunastetaan: Ottelussa yli 5.5 maalia kertoimella 1,73.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO