Sami Vatasen lähtöpasseille jatkoa – viiden miljoonan dollarin puolustaja heivattiin siirtolistalle NHL:ssä!

© Kuva: Getty Images

NHL:n pelaajarintamalla käy kuhina maanantai-iltana umpeutuvan siirtotakarajan lähestyessä.

Detroit Red Wingsin puolustaja Danny DeKeyser koki sunnuntai-iltana New Jersey Devilsin Sami Vatasen kohtalon, kun Detroit heivasi viisi miljoonaa dollaria kaudessa tienaavan puolustajan siirtolistalle. 31-vuotias DeKeyser on pelannut tällä kaudella 34 ottelua tehoin 2+4=6. Puolustajan kuusivuotinen jättisopimus kattaa vielä tulevan kauden.

DeKeyserin ja Vatasen lisäksi siirtolistalle passitettiin sunnuntaina neljä muutakin puolustajaa: kaksikon kohtalon kokivat myös Montreal Canadiensin Victor Mete, Ottawa Senatorsin Cody Goloubef, Detroit Red Wingsin Alex Biega sekä Nashville Predatorsin Josh Healey.