Onko tässä NHL:n kuumin maalivahti? Legendaarisen Patrick Royn ennätyskin meni rikki

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanche on aivan huikeassa lennossa NHL:ssä. Joukkue otti viime yönä Minnesota Wildista 5-4 voiton. Coloradon voittoputki on nyt viiden ottelun mittainen. Pisteputki on puolestaan 15 ottelun pituinen.

Voitossa Coloradon maalilla hääräsi Philipp Grubauer. Saksalaismaalivahti nousi seurahistorian ykköseksi, sillä hänen henkilökohtainen pisteputkensa on jo 13 ottelun mittainen. Aiemmin ykkössijaa jakoivat Peter Budaj ja Patrick Roy, joiden pisteputkit kattoivat 12 matsia.

29-vuotias saksalaisvahti pelaa muutenkin elämänsä parasta kauttaan. 31 pelatun ottelun jälkeen Grubauerin torjuntaprosentti on 92,9 ja päästettyjen maalien keskiarvo häikäisevä 1,76. Hänen torjuntaprosenttinsa on NHL:n kuudenneksi paras ja päästettyjen maalien keskiarvo kolmanneksi paras.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?