Kajaanin Hokki tiedotti tänään uudesta päävalmentajastaan. Yhdeksän kauden ajan Mestiksessä päävalmentajana toiminut Pasi Räsänen käskyttää kajaanilaisjoukkuetta ensi kaudesta lähtien.

Räsänen on valmentanut viimeiset kuusi kautta SaPKoa, jonka peräsimessä merkittävimmät saavutukset olivat Mestiksen mestaruus sekä parhaan valmentajan palkinto kaudella 2016-17 ja Mestis-pronssi 2017-18. SaPKon lisäksi hän on toiminut Sportin Mestis-joukkueen päävalmentajana kausina 2011-14, joista ensimmäisenä Sport voitti Mestiksen mestaruuden.

Kokemusta löytyy SM-liigastakin, sillä 52-vuotias valmentaja otti päävastuun Pelicansin loppukaudesta kausilla 2005-06 ja 2010-11 alkuperäisen päävalmentajan saadessa kenkää. Kuuden kauden aikana 2005-11 Räsänen toimi edellä mainittuja pätkiä lukuun ottamatta joukkueen apuvalmentajana.

Virallisesti Räsänen liittyy Hokkiin vasta toukokuussa, sillä tämän kuun hän on vielä SaPKon palkkalistoilla. Sopimus on kestoltaan mallia 1+1.