NHL:ssä on pyöräytetty aivan viime hetkellä yllätyskauppa Washington Capitalsin ja Detroit Red Wingsin välillä.

Suuressa kaupassa Red Wings vahvistuu Jakub Vranalla, Richard Panikilla sekä ensimmäisen ja toisen kierroksen varausvuoroilla (2021).

Toiseen suuntaan kaupassa liikkuu puolestaan Anthony Mantha, josta Capitals suostuu siis maksamaan ällistyttävän hinnan.

26-vuotias Mantha on ollut toki viime vuosina Red Wingsin tärkeimpiä pelaajia, mutta siitäkään huolimatta kehitys ei ole ollut odotetunlaista. Tällä kaudella hyökkääjä on summannut 42 ottelussa 21 (11+10) tehopistettä.

LUE MYÖS:

Detroit Red Wings

@DetroitRedWings
The Detroit #RedWings today acquired RW Richard Panik, LW Jakub Vrana, a first-round pick in the 2021 NHL Entry Draft and a second-round pick in the 2022 NHL Entry Draft from the Washington Capitals in exchange for RW Anthony Mantha.