Mikkelin Jukurit tiedotti tiistaina solmineensa kaksivuotisen sopimuksen tshekkipuolustaja Libor Zabranskyn kanssa.

20-vuotias Zabransky pelasi tällä kaudella lainalla Tshekin pääsarjassa HC Karlovy Varyn riveissä. Lupaava puolustaja teki tällä kaudella 51 ottelussa tehopisteet 7+7.

Zabransky on pelannut urallaan kolme kautta Kanadan juniorisarja WHL:ssä.

Zabransky on myös toiminut Tshekin maajoukkueen kapteenina 18- ja 20-vuotiaiden MM-kisoissa

Jukureiden tiedote:

20-vuotias tšekkipuolustaja Libor Zabransky vahvistaa Jukureita kaksivuotisella sopimuksella.

Kuluneella kaudella Zabransky edusti lainasopimuksella tšekkiläisseura HC Karlovy Varya, jossa hän pelasi 51 ottelua tehoin 7+7. Kolme edellistä kautta oikealta laukova puolustaja kiekkoili Pohjois-Amerikassa WHL- ja USHL-sarjoissa.

– Zabransky kuuluu Tšekeissä ikäluokkansa kärkipelaajiin. Hän on monipuolinen ja kookas puolustaja, joka pystyy pelaamaan niin yli- kuin alivoimaa, kuvailee Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen.

Zabransky on pelannut Tšekeissä ikäluokkansa maajoukkueissa 18- ja 20-vuotiaiden MM-kisoissa ja toimi molemmissa maansa joukkueen kapteenina.

– Olen tulossa todella innoissani Jukureihin. On kunnia liittyä seuraan, jolla on hieno historia ja hyvä organisaatio, puolustaja iloitsee.

– Suomessa pelaaminen on aina ollut unelmani, enkä malta odottaa, että saavun Mikkeliin. Toivottavasti saavutamme ensi vuonna isoja asioita!