Tsekkiläinen uutissivusto Idnes.cz kertoo sivuillaan, että Libor Zabranskyn osoite on ensi kaudella Suomessa. Seura ei ole vielä tiedossa.

Zabransky on 20-vuotias puolustaja, joka on edustanut kahdeksaa seuraa viimeisen viiden vuoden aikana. Täksi kaudeksi tsekkiläisen kasvattajaseura HC Kometa Brno lainasi hänet toiseen Tsekin pääsarjajoukkueeseen, HC Karlovy Varyyn, jossa hänen tehonsa olivat 7+7 51 ottelussa.

185-senttinen brnolainen pelasi kolme edelliskautta Pohjois-Amerikassa viidessä eri WHL- ja USHL-joukkueessa, mutta häntä ei ole varattu NHL:ään. Reissumiehen luonteesta huolimatta hän on kotimaansa kiekkopiireissä arvostettu johtajana, sillä hän toimi Tsekin maajoukkueen kapteenina sekä alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa vuonna 2018 että alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa viime vuonna.

Hänen samaa nimeä kantava isänsä pelasi urallaan 40 ottelua NHL:ssä kausilla 1996-98 St. Louis Bluesin paidassa. Suvussa on enemmänkin NHL-kokemusta, sillä Zabransky seniorin serkku on Dallas Starsissa ja Colorado Avalanchessa 2010-luvun alussa NHL-kiekkoa pelannut Tomas Vincour.